Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ILMATORJUNTAMUSEO

Klaavolantie 2, 04300 Tuusula, p. 040 3143470


Liput

Aikuiset 7 €

Eläkeläiset ja opiskelijat 5 €

Lapset 7-14v 1 €

Perhelippu 15 €

Ryhmät yli 10 henkeä  5€ / hlö

Veteraanit, sotilaat virkapuvussa ja lapset alle 7 v ilmaiseksi.

ILMATORJUNTAMUSEO AVOINNA:

Museo on avoinna 15.5.2018 alkaen elokuun loppuun ti-su klo 11-17. 

Syyskuu-marraskuu avoinna ke-su klo 11-17.

Liput

Aikuiset 7 €

Eläkeläiset ja opiskelijat 5 €

Lapset 7-14v 1 €

Perhelippu 15 €

Ryhmät yli 10 henkeä  5€ / henkilö.

Veteraanit, sotilaat virkapuvussa ja lapset alle 7 v ilmaiseksi.

 

Opastukset

Opastus 30 € / max 1,5 tuntia, klo 18.00 jälkeen 40€/ max 1,5 tuntia.

 

Kahviopalvelut

Ilmatorjuntamuseon kahviossa on myynnissä mm. kahvia, teetä, limsaa, pillimehuja, munkkeja, korvapuusteja, jäätelöä ja virvokkeita.

Ryhmien kannattaa tehdä etukäteistilaus, niin tuotteita riittää ja on valmiina museokäynnillä. Soita p. 040 314 3470! Etukäteistilauksesta myös suolaisia vaihtoehtoja (pasteijat, karjalanpiirakat, sämpylät).

Kahviossa 24 asiakaspaikkaa, minkä lisäksi pöytiä on myös ulkona. Ryhmille on mahdollista järjestää pöytiä sisätiloihin myös suuremmille ryhmille etukäteistilauksesta!

 

Museokauppa

Museokaupassa on myynnissä:

- Iilmatorjunta-aiheisia ilmatorjunnan historiaan liittyvää kirjallisuutta 

- DVD-ohjelmia sota-ajan historiasta

- Musiikkia CD:t ja DVD:t 

- ilmatorjuntaan liittyviä matkamuistoja mm.pinssejä, tarroja, ilmatorjuntamerkkejä, SA-viinipullonavajia

- Puolustusvoimien käytöstä poistettua tavaraa mm. maastopukuja, villapaitoja, varsikenkiä, kenttälakkeja, kaasunaamarilaukkuja, lipaslaukkuja, lautasia, Tillay-lampun laseja, hylsyjä  jne.

- Leijona-tuotteet mm. mukit, säästölippaat, juomapullot, lippalakit, T-paidat, pipot, pastillirasiat, tulitkkurasiat, hihamerkit,  pyyhkeet, pehmo-leijonat  jne

- Old labels-tuotteet mm. upeita Mannerheim-aiheisia pastillirasioita, kukkaroita, tuubihuiveja, avainnauhoja ja muita asusteita

- Tuusula-seuran aikakausikirjoja ja Tuusula-viirejä

 

Kokouksien järjestäminen Ilmatorjuntamuseolla

Ilmatorjuntamuseo on suosittu kokousten ja seminaarien pitopaikka, josta löytyy sopivat tilaat niin pienten palaverien kuin isojen luentojen pitämiseen.

Käytettävissä on kokoustekniikka mm. videotykki.

Tilaisuuksien järjestelymaksut veloitetaan tilaisuuden keston mukaan 30 /h. Koko halli 400 € (päivä- tai iltatilaisuus). Hinnat sisältävät mm. tuolien ja pöytien järjestelyn ja siivouksen.

 

Retket ryhmille etukäteistilauksesta

Historiallinen retki - Onnistumisia ennen ja nyt. Tämä koko päivän retki alkaa aamukahvilla Lottakanttiinissa, jossa tarjolla emännän uunituoreet leivonnaiset. Kahvihetken jälkeen draamallinen opastus Lotta Hoppanian ilmavalvontakurssi ja museon näyttelyihin tutustuminen. Draamaopastus johdattaa museovierailijat vuoden 1943 Lottaopiston tunnelmiin. Oppitunnin aikana käsitellään mm. sääoppia, lentokonetyyppitunnistusta ja puhelinviestintää.

Siirtyminen Majatalo Onnelaan käy kätevästi kävellen – matkaa on noin 200 metriä. Lounasbuffet Majatalo Onnelassa, jonka jälkeen siirtyminen Ilmatorjuntamuseoon ryhmän omalla kuljetuksella. Tulikasteesta torjuntavoittoon -näyttelyyn tutustuminen Ilmantorjuntamuseossa. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima sota-ajan ilmatorjuntakalustoa. Näyttelyssä voi kiivetä ilmavalvontatorniin ja tähystää lentokoneita lotan vieressä. Opastuksen vetää museoisäntä Matti Kulmala sota-ajan upseerin puvussa. Iltapäiväkahvit ja munkki tarjoillaan Ilmantorjuntamuseon kahviossa.

Retken hinta alkaen 50,00 €/hlö (edellyttää 10 hengen ryhmää). Kysy myös ryhmällesi räätälöityjä palveluita ja kahden päivän retkiä.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut: p. (09) 258 821 tai myynti@onnela.com